Zo helpen we je winnen

Je krijgt als opdrachtgever de aandacht, de inzet en het professionalisme waaraan je behoefte hebt. We zijn klein omdat we niet groot willen zijn. Maar we hebben wel een hoog ‘soortelijk gewicht’. Vernieuwende methoden vinden we belangrijk en onmisbaar voor ‘het vak’. Maar effectieve bestaande onderzoeksmethoden, soms al oud, mogen niet onverdiend buiten beeld raken. En klanten blootstellen aan modieuze, nog onrijpe methoden vinden we afkeurenswaardig.

Succesvol werken aan de doelen en ambities van heel uiteenlopende opdrachtgevers doen we al meer dan vijfentwintig jaar. Maar ondanks de verschillen: het gaat altijd om wat mensen beweegt. Hun ambities en angsten, hoe ze iets beleven, wat ze voelen, weten, denken, doen en laten. Hoe je die kennis voor je kunt laten werken, daar is Meijers Research in thuis.

En als onderzoeksresultaten om strategische advisering vragen, dan zijn we er natuurlijk ook. Want wij helpen je winnen.

Dit maakt samenwerken met ons bijzonder

1. De kortst mogelijke lijnenPerformance driehoek Meijers Research

Intake briefing, onderzoekvoorstel, uitvoering en rapportage zijn in één hand. Natuurlijk is bij elk onderzoek een co-projectleider betrokken die van alles op de hoogte is, om de continuïteit onder alle omstandigheden te garanderen.

2. Onze performance driehoek

Dit garandeert de meest waardevolle insights. Hij blijkt steeds weer een buitengewoon doeltreffende combinatie. Hij is de garantie voor onderzoek dat verder gaat dan fact finding.

3. Uitstekende cost efficiency

Dankzij de scherpe beheersing van onze overheadkosten en onze efficiënte manier van werken

4. Samenwerken is de sleutel tot succes

Daarmee vind je de sterkste oplossingen. De waardevolle resultaten van samenwerking hebben al geresulteerd in veel duurzame relaties.


Back to top