Driedimensionaal image onderzoek inspireert

Goed image onderzoek brengt je echte en complete image aan het licht. Een ‘organisch’ driedimensionaal beeld in plaats van alleen lijstjes met scores en profielen. Het toont je brand- of corporate identity in al zijn geledingen. Zo’n image laat zien hoe de onderdelen samen één natuurlijk geheel vormen. Dat driedimensionale organische beeld is heel wat inspirerender dan de steriele resultaten van het gangbare old school image onderzoek. Want serieus image onderzoek start in de hoofden van mensen, niet met achter het bureau bedachte vragenlijsten.

Praktijkgericht

Zo helpen we keuzes voor de positionering maken:

  • Een onderscheidende centrale benefit kiezen
  • De meest effectieve positioneringsstrategie bepalen
  • Een scherp positionings statement formuleren
  • Een heldere en inspirerende briefing aan het reclamebureau geven

De beelden die er echt toe doen

Intensief en ‘diep’ kwalitatief onderzoek laat zien hoe je image precies is ingevuld. En wat dat voor mensen betekent. Diepte interviews en groepsdiscussies zijn bij ons daarom echt heel ‘diep’ en open. Deskundig toegepaste projectieve-, associatie- en expressie technieken zijn daarbij fantastische hulpmiddelen. En een ontdekkingsframe van zeven imagedimensies helpt ons alle stukjes van de puzzel vinden. Die passen we weer in elkaar tot een levensecht en samenhangend image.

En natuurlijk vinden we de bouwstenen voor kwantitatief image onderzoek dat echt het verschil maakt. Zo ontdek je wie je bent in de hoofden van je publiek, welke kansen dat je biedt en hoe je daar kunt worden wie je wilt zijn.

 

 


Back to top